© 2008 - 2018 | Bart Cosijn Gespreksleiding | English
+31 (0) 10 - 230 8498 | mail@bartcosijn.nl

Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit

Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit

Datum: 14 februari 2019Opdrachtgever: Provincie UtrechtLocatie: Cultuur- en Congrescentrum Antropia, DriebergenMeer infoadvies | gespreksleiding De energieopgave laat ons nadenken over hoe energielandschappen integraal aangepakt kunnen worden en zelfs de ruimtelijke kwaliteit kunnen versterken. Samen met onder meer keynotespreker Sven Stremke (Academie van Bouwkunst en Wageningen University & Research) en Paul ...

Read More

#Aankeilen! 3: publieke gesprekken in M4H

Datum: 28 februari 2019Locatie: Keilepand, Rotterdamadvies | gespreksleidingOnder de noemer ‘#Aankeilen!’ organiseert het Rotterdamse Keilecollectief voor de derde maal een serie publieke gesprekken in én over het M4H-gebied in de stad. Deze vinden plaats op vier donderdagavonden in februari. Ik adviseer over de opzet en leid de avonden.

Read More

#Aankeilen! 3: publieke gesprekken in M4H

Datum: 21 februari 2019Locatie: Keilepand, Rotterdamadvies | gespreksleidingOnder de noemer ‘#Aankeilen!’ organiseert het Rotterdamse Keilecollectief voor de derde maal een serie publieke gesprekken in én over het M4H-gebied in de stad. Deze vinden plaats op vier donderdagavonden in februari. Ik adviseer over de opzet en leid de avonden.

Read More

#Aankeilen! 3: publieke gesprekken in M4H

Datum: 14 februari 2019Locatie: Keilepand, Rotterdamadvies | gespreksleidingOnder de noemer ‘#Aankeilen!’ organiseert het Rotterdamse Keilecollectief voor de derde maal een serie publieke gesprekken in én over het M4H-gebied in de stad. Deze vinden plaats op vier donderdagavonden in februari. Ik adviseer over de opzet en leid de avonden.

Read More

#Aankeilen! 3: publieke gesprekken in M4H

Datum: 7 februari 2019Locatie: Keilepand, Rotterdamadvies | gespreksleidingOnder de noemer ‘#Aankeilen!’ organiseert het Rotterdamse Keilecollectief voor de derde maal een serie publieke gesprekken in én over het M4H-gebied in de stad. Deze vinden plaats op vier donderdagavonden in februari. Ik adviseer over de opzet en leid de avonden.

Read More

Wijk van de Toekomst: Tilburg-Noord

Datum: 29 november 2018Opdrachtgever: CAST TilburgLocatie: TilburgMeer infoadvies | gespreksleidingNederland gaat van het gas af: de komende dertig jaar worden álle woningen verduurzaamd, een enorme opgave voor de toekomst. Hoe gaan de getransformeerde woningen en wijken vorm krijgen, en hoe kunnen we deze transformatie aangrijpen als een kans om gelijktijdig ...

Read More

Congres Nederland Veranderd/t

Datum: 3 december 2018Locatie: Van Nelle Fabriek, RotterdamMeer infoadvies | gespreksleidingNederland verandert. We staan voor transities als die van energie en het landelijk gebied, en voor opgaven als wateroverlast en droogte, en verandering van de manier van wonen. De gesprekken die we vandaag voeren en de keuzes die we nu ...

Read More

Bijeenkomst over democratisering

Datum: 13 november 2018Opdrachtgever: Gemeente AmsterdamLocatie: Amsterdam Oostadvies | gespreksleidingIn opdracht van de gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost, leid ik een bijeenkomst over democratisering. De gebiedsvertegenwoordigers, het Dagelijks Bestuur en het MT van de ambtelijke organisatie gaan met elkaar in gesprek over democratischer versterking en participatie.

Read More

Expertmeeting Capelle aan de IJssel

Datum: 7 november 2018Opdrachtgever: Gemeente Capelle aan de IJsseladvies | gespreksleidingIn opdracht van de gemeente Capelle aan de IJssel leid ik twee expertmeetings over de toekomst van een groot bedrijventerrein. Dit gebied zal de komende jaren transformeren tot een hoogstedelijk woon- en werkgebied.

Read More

Expertmeeting Capelle aan de IJssel

Datum: 19 oktober 2018Opdrachtgever: Gemeente Capelle aan de IJsseladvies | gespreksleidingIn opdracht van de gemeente Capelle aan de IJssel leid ik twee expertmeetings over de toekomst van een groot bedrijventerrein. Dit gebied zal de komende jaren transformeren tot een hoogstedelijk woon- en werkgebied.

Read More

Spreken is zilver, gehoord worden is goud.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Bart Cosijn Gespreksleiding