© 2008 - 2018 | Bart Cosijn Gespreksleiding | English
+31 (0) 10 - 230 8498 | mail@bartcosijn.nl

Drempels naar participeren

Drempels naar participeren

Datum: 29 mei 2018Locatie: RotterdamMeer infoadvies | gespreksleidingDe nieuwste uitgave van idee, het tijdschrift van de Mr. Hans van Mierlo Stichting, gaat over democratische vernieuwing. Naar aanleiding van de bijdrage van Bart Cosijn komen we met o.a. hem samen op deze avond om te praten over drempels naar participeren, hoe en ...

Read More

Gesprekken over Rotterdam Makers District (4/4)

Datum: 28 juni 2018Locatie: RotterdamMeer infoadvies | gespreksleidingEen lezingen- en discussiereeks over het M4H gebied, relevant voor zowel het gebied en de bedrijven in M4H en de bewoners uit de omringende wijken. M4H maakt onderdeel uit van het Rotterdam Makers District. Vier thema's staan centraal: afval/recycling, energie/autarkie, water/voedsel, circulaire ontwikkeling.

Read More

Gesprekken over Rotterdam Makers District (3/4)

Datum: 21 juni 2018Locatie: RotterdamMeer infoadvies | gespreksleidingEen lezingen- en discussiereeks over het M4H gebied, relevant voor zowel het gebied en de bedrijven in M4H en de bewoners uit de omringende wijken. M4H maakt onderdeel uit van het Rotterdam Makers District. Vier thema's staan centraal: afval/recycling, energie/autarkie, water/voedsel, circulaire ontwikkeling.

Read More

Gesprekken over Rotterdam Makers District (2/4)

Datum: 14 juni 2018Locatie: Rotterdamadvies | gespreksleidingEen lezingen- en discussiereeks over het M4H gebied, relevant voor zowel het gebied en de bedrijven in M4H en de bewoners uit de omringende wijken. M4H maakt onderdeel uit van het Rotterdam Makers District. Vier thema's staan centraal: afval/recycling, energie/autarkie, water/voedsel, circulaire ontwikkeling.

Read More

Gesprekken over Rotterdam Makers District (1/4)

Datum: 7 juni 2018Locatie: RotterdamMeer infoadvies | gespreksleiding Een lezingen- en discussiereeks over het M4H gebied, relevant voor zowel het gebied en de bedrijven in M4H en de bewoners uit de omringende wijken. M4H maakt onderdeel uit van het Rotterdam Makers District. Vier thema's staan centraal: afval/recycling, energie/autarkie, water/voedsel, circulaire ontwikkeling.

Read More

Bewonersavond Rotterdam

Datum: 13 maart 2018Opdrachtgever: HavenstederLocatie: Rotterdamadvies | gespreksleidingBewonersavond n.a.v. verschillende branden in wooncomplex en gevoelens van onveiligheid bij de bewoners. In gesprek met betrokken bewoners, brandweer, politie, gemeente, woningcorporatie, wijkcoaches en zorginstelling.

Read More

Bewonersavond gemeentelijke herindeling

Datum: 27 maart 2018Opdrachtgever: Provincie Noord-Brabantadvies | gespreksleidingSamen met collega-gespreksleider Elisabeth van den Hoogen begeleid ik een serie bewonersavonden over een gemeentelijke herindeling in de Provincie Noord-Brabant.

Read More

Verkiezingsdebat Eindhoven

Datum: 15 maart 2018Opdrachtgever: ACE en NatlabLocatie: Natlab EindhovenMeer infoadvies | gespreksleidingEindhoven staat aan de vooravond van grote uitdagingen. De Parijsakkoorden vragen om de toepassing van duurzame energie en de klimaatverandering verandert het leven in de stad. Bart Cosijn gaat in gesprek met inwoners, lijsttrekkers, politici en ondernemers en beleidsmedewerkers.

Read More

Spreken is zilver, gehoord worden is goud.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Bart Cosijn Gespreksleiding