© 2008 - 2018 | Bart Cosijn Gespreksleiding | English
+31 (0) 10 - 230 8498 | mail@bartcosijn.nl

Bewonersavond Rotterdam

Bewonersavond Rotterdam

Datum: 13 maart 2018Opdrachtgever: HavenstederLocatie: Rotterdamadvies | gespreksleidingBewonersavond n.a.v. verschillende branden in wooncomplex en gevoelens van onveiligheid bij de bewoners. In gesprek met betrokken bewoners, brandweer, politie, gemeente, woningcorporatie, wijkcoaches en zorginstelling.

Read More

Verkiezingsdebat Eindhoven

Datum: 15 maart 2018Opdrachtgever: ACE en NatlabLocatie: Natlab EindhovenMeer infoadvies | gespreksleidingEindhoven staat aan de vooravond van grote uitdagingen. De Parijsakkoorden vragen om de toepassing van duurzame energie en de klimaatverandering verandert het leven in de stad. Bart Cosijn gaat in gesprek met inwoners, lijsttrekkers, politici en ondernemers en beleidsmedewerkers.

Read More

Verkiezingsdebat sociaal wonen

Datum: 11 maart 2018Opdrachtgever: Faircity Amsterdam, HuurdersverenigingenLocatie: Paradiso Noord, Amsterdamadvies | gespreksleidingVoor de gezamenlijke Huurdersorganisaties en Faircity in Amsterdam leid ik op deze zondag een verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van de politieke partijen in Amsterdam. Het debat vindt plaats in Paradiso –Noord in Amsterdam.

Read More

Werksessie Denktank Stad in Balans

Datum: 1 maart 2018Opdrachtgever: Gemeente AmsterdamLocatie: AmsterdamadviesWerksessie van de Denktank Stad in Balans, bestaande uit Amsterdamse inwoners en ondernemers, presenteren binnenkort hun advies aan de gemeenteraad. Afgelopen jaar was ik onafhankelijk voorzitter van deze denktank.

Read More

Conferentie Utrecht Science Park

Datum: 18 april 2018Opdrachtgever: Gemeente UtrechtLocatie: UtrechtMeer infoadvies | gespreksleidingHoe ziet de toekomst van het Utrecht Science Park er uit? Bestuurders uit Utrecht en omliggende gemeenten, van de provincie, de universiteit en bedrijven gaan in gesprek met elkaar, en de initiatiefnemers van het Department of Search. Zij deden twee jaar lang ...

Read More

Stad in Balans bij raad Amsterdam

Datum: 30 januari 2018Opdrachtgever: Gemeente Amsterdamadvies | gespreksleidingDe Denktank Stad in Balans, bestaande uit Amsterdamse inwoners en ondernemers, presenteren vandaag hun advies aan de gemeenteraad. Afgelopen jaar was ik onafhankelijk voorzitter van deze denktank.

Read More

Kennisbijeenkomsten participatieve democratie

Data: 19 september 2017 - 13 november 2017Locatie: Amsterdamadvies | gespreksleidingVoor de Gemeente Amsterdam doe ik samen met DuneWorks onderzoek naar de staat van de participatieve democratie in de stad. Binnen deze opdracht modereer ik drie kennisbijeenkomsten. Deze vinden plaats op 19 september, 16 oktober en 13 november, op verschillende ...

Read More

FlevoTop in Lelystad

Datum: 7 oktober 2017Locatie: LelystadMeer infoadviesSamen met twee partners help ik de Provincie Flevoland bij de ontwikkeling van de eerste FlevoTop. Op 7 oktober gaan Flevolanders met elkaar in gesprek over de vraag: “Hoe maken we Flevoland sterker?” Deze bijeenkomst is een initiatief van volksvertegenwoordigers van de provincie.

Read More

Spreken is zilver, gehoord worden is goud.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Bart Cosijn Gespreksleiding