© 2008 - 2018 | Bart Cosijn Gespreksleiding | English
+31 (0) 10 - 230 8498 | mail@bartcosijn.nl

Drempels naar participeren

Drempels naar participeren

Datum: 29 mei 2018Locatie: RotterdamMeer infoadvies | gespreksleidingDe nieuwste uitgave van idee, het tijdschrift van de Mr. Hans van Mierlo Stichting, gaat over democratische vernieuwing. Naar aanleiding van de bijdrage van Bart Cosijn komen we met o.a. hem samen op deze avond om te praten over drempels naar participeren, hoe en ...

Read More

Gesprekken over Rotterdam Makers District (4/4)

Datum: 28 juni 2018Locatie: RotterdamMeer infoadvies | gespreksleidingEen lezingen- en discussiereeks over het M4H gebied, relevant voor zowel het gebied en de bedrijven in M4H en de bewoners uit de omringende wijken. M4H maakt onderdeel uit van het Rotterdam Makers District. Vier thema's staan centraal: afval/recycling, energie/autarkie, water/voedsel, circulaire ontwikkeling.

Read More

Gesprekken over Rotterdam Makers District (3/4)

Datum: 21 juni 2018Locatie: RotterdamMeer infoadvies | gespreksleidingEen lezingen- en discussiereeks over het M4H gebied, relevant voor zowel het gebied en de bedrijven in M4H en de bewoners uit de omringende wijken. M4H maakt onderdeel uit van het Rotterdam Makers District. Vier thema's staan centraal: afval/recycling, energie/autarkie, water/voedsel, circulaire ontwikkeling.

Read More

Gesprekken over Rotterdam Makers District (2/4)

Datum: 14 juni 2018Locatie: Rotterdamadvies | gespreksleidingEen lezingen- en discussiereeks over het M4H gebied, relevant voor zowel het gebied en de bedrijven in M4H en de bewoners uit de omringende wijken. M4H maakt onderdeel uit van het Rotterdam Makers District. Vier thema's staan centraal: afval/recycling, energie/autarkie, water/voedsel, circulaire ontwikkeling.

Read More

Gesprekken over Rotterdam Makers District (1/4)

Datum: 7 juni 2018Locatie: RotterdamMeer infoadvies | gespreksleiding Een lezingen- en discussiereeks over het M4H gebied, relevant voor zowel het gebied en de bedrijven in M4H en de bewoners uit de omringende wijken. M4H maakt onderdeel uit van het Rotterdam Makers District. Vier thema's staan centraal: afval/recycling, energie/autarkie, water/voedsel, circulaire ontwikkeling.

Read More

Doordenken over Rijsenhout

Datum: 25 april 2018Opdrachtgever: Podium HaarlemmermeerLocatie: RijssenhoutMeer infogespreksleidingOp een vrijdag in september fietste een groep ontwerpers, bewoners, beleidsmakers, denkers en doeners door Rijsenhout om de kansen te aanschouwen. (Ervarings) deskundigen gaan aan een verdiepingsslag werken. Rijsenhout ligt in de Haarlemmermeerpolder, onder de rook van Schiphol.

Read More

Spreken is zilver, gehoord worden is goud.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Bart Cosijn Gespreksleiding