© 2008 - 2018 | Bart Cosijn Gespreksleiding | English
+31 (0) 10 - 230 8498 | mail@bartcosijn.nl

Stadsdeelbijeenkomst Laak, Den Haag

Stadsdeelbijeenkomst Laak, Den Haag

Datum: 16 april 2019Locatie: Den Haagadvies | gespreksleidingOp 16 april zit ik een stadsdeelbijeenkomst voor in het Haagse Laak. Samen met inwoners, ondernemers en ambtenaren gaan we in gesprek over actuele thema's zoals leefbaarheid, openbare ruimte, taalvaardigheid, armoede, schulden, jeugd en veiligheid.

Read More

Talkshow over Het Nieuwe Ahoy

Datum: 19 maart 2019Locatie: Ahoy, RotterdamMeer infoadvies | gespreksleidingOp 19 maart ga ik in gesprek met Ahoy directeur Jolanda Jansen, Hiddo den Hartog van de gemeente Rotterdam en Peter van den Akker van Brink Groep over de uitbreiding van Ahoy; de uitdagingen van dit megaproject en de impact van deze ...

Read More

PlanDag 2019

Datum: 23 mei 2019Opdrachtgever: Stichting PlandagLocatie: Turnhout, BelgiëMeer infoadvies | gespreksleidingHet thema van de PlanDag 2019 is “Meer met Meer”. Op dit jaarlijkse congres komen ruimtelijk professionals uit Nederland en Vlaanderen bij elkaar om over actuele thema's binnen hun vakgebied in debat te gaan. Ik treed op als de gespreksleider ...

Read More

Jongerentop gemeente Lisse

Datum: 18 februari 2019Locatie: LisseMeer infoadvies | gespreksleiding | trainingOp 18 februari vindt in Lisse een heuse Jongerentop plaats. In opdracht van de gemeente begeleid ik deze bijeenkomst. "De gemeenteraad van Lisse wil naar iedere inwoner goed luisteren. Natuurlijk hoor jij als jongere daar ook bij! Om samen te bepalen ...

Read More

Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit

Datum: 14 februari 2019Opdrachtgever: Provincie UtrechtLocatie: Cultuur- en Congrescentrum Antropia, DriebergenMeer infoadvies | gespreksleiding De energieopgave laat ons nadenken over hoe energielandschappen integraal aangepakt kunnen worden en zelfs de ruimtelijke kwaliteit kunnen versterken. Samen met onder meer keynotespreker Sven Stremke (Academie van Bouwkunst en Wageningen University & Research) en Paul ...

Read More

#Aankeilen! 3: publieke gesprekken in M4H

Datum: 28 februari 2019Locatie: Keilepand, Rotterdamadvies | gespreksleidingOnder de noemer ‘#Aankeilen!’ organiseert het Rotterdamse Keilecollectief voor de derde maal een serie publieke gesprekken in én over het M4H-gebied in de stad. Deze vinden plaats op vier donderdagavonden in februari. Ik adviseer over de opzet en leid de avonden.

Read More

#Aankeilen! 3: publieke gesprekken in M4H

Datum: 21 februari 2019Locatie: Keilepand, Rotterdamadvies | gespreksleidingOnder de noemer ‘#Aankeilen!’ organiseert het Rotterdamse Keilecollectief voor de derde maal een serie publieke gesprekken in én over het M4H-gebied in de stad. Deze vinden plaats op vier donderdagavonden in februari. Ik adviseer over de opzet en leid de avonden.

Read More

#Aankeilen! 3: publieke gesprekken in M4H

Datum: 14 februari 2019Locatie: Keilepand, Rotterdamadvies | gespreksleidingOnder de noemer ‘#Aankeilen!’ organiseert het Rotterdamse Keilecollectief voor de derde maal een serie publieke gesprekken in én over het M4H-gebied in de stad. Deze vinden plaats op vier donderdagavonden in februari. Ik adviseer over de opzet en leid de avonden.

Read More

#Aankeilen! 3: publieke gesprekken in M4H

Datum: 7 februari 2019Locatie: Keilepand, Rotterdamadvies | gespreksleidingOnder de noemer ‘#Aankeilen!’ organiseert het Rotterdamse Keilecollectief voor de derde maal een serie publieke gesprekken in én over het M4H-gebied in de stad. Deze vinden plaats op vier donderdagavonden in februari. Ik adviseer over de opzet en leid de avonden.

Read More

Over wonen gesproken

Datum: 27 november 2018Locatie: Verhalenhuis Belvédère, RotterdamMeer infogespreksleidingVoor AIR Rotterdam modereer ik een avond over levensloopbestendig bouwen en wonen. Rotterdam is een jonge stad, maar de doelgroep 75-plussers in Rotterdam groeit explosief. Deze ouderen wonen langer thuis waardoor de vraag naar woon-zorg oplossingen toeneemt.

Read More

Spreken is zilver, gehoord worden is goud.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Bart Cosijn Gespreksleiding