© 2008 - 2018 | Bart Cosijn Gespreksleiding | English
+31 (0) 10 - 230 8498 | mail@bartcosijn.nl

Bewonersavond Rotterdam

Bewonersavond Rotterdam

Datum: 13 maart 2018Opdrachtgever: HavenstederLocatie: Rotterdamadvies | gespreksleidingBewonersavond n.a.v. verschillende branden in wooncomplex en gevoelens van onveiligheid bij de bewoners. In gesprek met betrokken bewoners, brandweer, politie, gemeente, woningcorporatie, wijkcoaches en zorginstelling.

Read More

Verkiezingsdebat Eindhoven

Datum: 15 maart 2018Opdrachtgever: ACE en NatlabLocatie: Natlab EindhovenMeer infoadvies | gespreksleidingEindhoven staat aan de vooravond van grote uitdagingen. De Parijsakkoorden vragen om de toepassing van duurzame energie en de klimaatverandering verandert het leven in de stad. Bart Cosijn gaat in gesprek met inwoners, lijsttrekkers, politici en ondernemers en beleidsmedewerkers.

Read More

Verkiezingsdebat sociaal wonen

Datum: 11 maart 2018Opdrachtgever: Faircity Amsterdam, HuurdersverenigingenLocatie: Paradiso Noord, Amsterdamadvies | gespreksleidingVoor de gezamenlijke Huurdersorganisaties en Faircity in Amsterdam leid ik op deze zondag een verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van de politieke partijen in Amsterdam. Het debat vindt plaats in Paradiso –Noord in Amsterdam.

Read More

Werkplaats Zuid 2018

Datum: 25 januari 2018Opdrachtgever: Expertisecentrum Maatschappelijke InnovatieLocatie: Theater Zuidplein, RotterdamMeer infogespreksleidingWerken, wonen en studeren op Rotterdam Zuid is vaak avontuurlijk maar soms ook best lastig. Ruim 100 studenten van 20 opleidingen aan Hogeschool Rotterdam zijn die uitdaging aangegaan en deden er onderzoek. Tijdens de werkplaats delen zij hun resultaten.

Read More

Conferentie Utrecht Science Park

Datum: 18 april 2018Opdrachtgever: Gemeente UtrechtLocatie: UtrechtMeer infoadvies | gespreksleidingHoe ziet de toekomst van het Utrecht Science Park er uit? Bestuurders uit Utrecht en omliggende gemeenten, van de provincie, de universiteit en bedrijven gaan in gesprek met elkaar, en de initiatiefnemers van het Department of Search. Zij deden twee jaar lang ...

Read More

Stad in Balans bij raad Amsterdam

Datum: 30 januari 2018Opdrachtgever: Gemeente Amsterdamadvies | gespreksleidingDe Denktank Stad in Balans, bestaande uit Amsterdamse inwoners en ondernemers, presenteren vandaag hun advies aan de gemeenteraad. Afgelopen jaar was ik onafhankelijk voorzitter van deze denktank.

Read More

Verkiezingsdebat Nijmegen

Datum: 29 januari 2018Opdrachtgever: LUX NijmegenLocatie: NijmegenMeer infogespreksleidingIn aanloop naar de verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2018 dage LUX en het Architectuurcentrum Nijmegen vier Nijmeegse politici uit hun blik te werpen op hoe Nijmegen er in 2030 uit zou moeten zien. Hoe kijken zij aan tegen duurzame stadsinrichting? Ik adviseer ...

Read More

Startconferentie nieuwe gemeenteraad

Data: 6 april 2018 - 7 april 2018Opdrachtgever: PeriklesinstituutLocatie: DRU Cultuurfabriek in UlftMeer infogespreksleiding Na de verkiezingen treden er in het hele land nieuwe raadsleden aan. Voor de gemeenteraad van Oude IJsselstreek verzorgt het Periklesinstituut een tweedaags inwerkprogramma. Bart Cosijn modereert dit programma.

Read More

Spreken is zilver, gehoord worden is goud.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Bart Cosijn Gespreksleiding